StoryEditorOCM
Hranarestoran 'pantarul'

Otkrijte dubrovačko 'it' mjesto za gastronomske užitke i isprobajte recepte chefa Zorana Ožegovića

Piše PSD.
17. rujna 2014. - 14:30
Iako otvoren u svibnju ove godine, dubrovački restoran "Pantarul", smješten u Lapadu, vrlo brzo je zaslužio epitet "it" mjesta za gastronomske užitke. Hvali se vrhunska hrana, opuštena atmosfera, izvrsna vinska lista, a ponajviše pristojne cijene.

Potvrđuje to i knjiga rezervacija, puna za nekoliko idućih dana. Sve to prepoznato je i na popularnoj internetskoj stranici Trip Advisor, na kojoj je "Pantarul" dobio izvrsne kritike.

Ovaj šarmantni restoran vrlo je brzo osvojio i domaće stanovništvo, a knjiga rezervacija, zadovoljno navode vlasnici Milan Vasić, Đuro Šiljug i Ana-Marija Bujić, poznata po hvaljenom gastroblogu "Da mi je nešto slatko", puna je danima unaprijed.

Jelovnik prati ritam sezone, a osmišljava ga chef Zoran Ožegović, koji za svoje goste bira samo...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 09:45