StoryEditorOCM
HranaTAJNE MAJSTORA

Kupili ste ribu, a ne spremate je istog dana? Ne zamrzavajte je, vrhunski hrvatski chef otkriva genijalan trik kako joj produžiti svježinu i trajnost još 10 dana

12. travnja 2019. - 14:14

Chef Marko Gajski prošao je dug put od sudjelovanje u TV showu Masterchef 2011. godine, vođenja poznatih restorana u Hvaru i Splitu, da bi se posljednjih sezona stacionirao u Korčuli.

Na ovom otoku chef je restorana "LD", koji je dio boutique hotela "Lešić Dimitri", a kojeg je zajedno sa svojim suradnicima uvrstio u Jeunes Restaurateurs Europe (JRE), prisrkbio mu tri toge vodiča Gault Millau, i zahvaljujući preporuci Michelina, doveo ga na korak do dobivanja prve zvijezdice.

Udruženje JRE kojeg je ove godine postao član, kao osnovnu misiju ima umrežavanje kuhara mlađe generacije, te izmjenu znanja i iskustava.

Na tom tragu, Marko Gajski je u  Splitu održao masterclass, u sklopu kojeg je s polaznicima podijelio nekoliko zaista korisnih savjeta, koji mogu pomoći svima da postanu&n...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. studeni 2024 00:21