StoryEditorOCM
HranaBRZO I SLASNO

Jeli biste nešto nemesno, a ponuda ribe i nije neka? Donosimo dva prijedloga za jednostavan ručak u petak, rajčica je ključna, a miris neodoljiv

5. lipnja 2020. - 11:24

Petak je dan u tjednu kad se mnogi odlučuju za laganiju, nemasniju, nemesnu varijantu ručka.

Bez razlike biraju li je iz vjerskih ili nutricionističkih pobuda, kod mnogih se uvriježila navika da petkom često biraju ribu kao obrok.

Kako su željeni riblji primjerci cijenom često nedostupni, ali i nepovoljni vremenski uvjeti poput današnjeg utječu na ponudu svježe na gradskim ribarnicama, vegetarijanske varijante jela sjajan su izbor.

Glavna zvijezda dvaju brzih recepata koje vam predlažemo za današnji ručak je rajčica, koja sezonski lagano dolazi "na svoje".

Da bi vas dodatno potakli, navest ćemo i znanstveno potvrđene činjenice da je rajčica, kao povrće puno vitamina C, vrlo važne za održavanje i očuvanje imunološkog sustava.

Sadrži likopen, vrlo važan...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:53