StoryEditorOCM
HranaPromo

Gastro ljubavna priča o Japanu i Dalmaciji: Adriatic Sushi & Oyster bar ponovno otvorio svoja vrata

Piše EP
22. srpnja 2020. - 12:17

Japan i Dalmacija vole se javno, u Adriatic Sushi & Oyster baru na Carrarinoj poljani 4 koji je nedavno ponovno otvorio svoja vrata i prostranu terasu svim ljubiteljima japanske, ali i tradicionalne dalmatinske kuhinje. Splitski ugostitelj Stipe Dujić u novi projekt povukao je uigrani tim iz poznate konobe Laganini i upotpunio gastro ponudu u gradu pod Marjanom. 

Maki ili svježe kamenice, sashimi ili riblji carpaccio, futomaki ili buzara od svježih školjki, nigiri ili crni rižot, uramaki ili dobre stare gradele, posjetitelji u brzom điru po meniju ovog jedinstvenog splitskog restorana brzo dolaze do zaključka da su tehnike pripreme ribe na Dalekom Istoku i Mediteranu na prvi pogled dijametralno različite, ali princip je identičan - što manjom “petljancijom” sačuvati prirodan okus ribe ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 20:07