StoryEditorOCM

Zavukla je četku ispod kreveta i skamenila se pred grozotom koja ju je sačekala; Evo što vam je ispod kreveta

Piše MOZAIK SD
21. studenog 2023. - 09:29

Koliko god žene čistile i brinule se o higijeni kuće ako imaju malu djecu i kućne ljubimce, to svakako nije dovoljno. Možete pronaći dlake, razbacanu hranu, igračke i još mnogo toga na raznim mjestima. Najzahtjevnije od svega je ipak održavanje doma kada imate kućnog ljubimca. Oni koji imaju pse i mačke znaju da je dlaka posvuda po sobi i da bi mogli provesti cijeli dan čisteći je.

Jedna je žena u videu na TikToku pokazala što je pronašla na tepihu ispod kreveta na kojem spava. Neki bi rekli pravo leglo zaraza i bolesti. Dugačku četku sa štapićem zavukla je ispod kreveta i neprestano čupala dlačice, paučinu i prašinu, a pokazala je kako je od svega toga doslovno napravila loptu. Smeće koje je napravio njezin ljubimac zgrozilo je mnoge koji su joj rekli da je vrlo nezahvalno držati kućnog ljubimca, a ostali koji ih drže složili su se da je nepotrebno stavljati tepih na mjesto gdje se drže životinje i da to stvara veći problem od kućnih ljubimaca čini, prenosi Kurir.

U videu je žena predano i strpljivo s četkom ulazila ispod kauča, svaki put izvlačeći novu "turu", a mnogi su joj rekli da se dodatno otežala četkanjem ispod kreveta, umjesto da krevet pomakne na olakšati obavljanje posla.

@indigopetco I can breathe so much better ? this pet hair removal broom is a life saver! #tiktokshop #tiktokshopping #satisfying #cleantok #cleaninghacks #pethairremoval #asmr #fyp ♬ original sound - Indigopetco

- Ispod kauča! Horor!

- Treba mi ovakva metla

- Zbog toga ne koristim tepih u kući.

- Pauci vole mračna mjesta.

- Sad želim da pomakneš krevet i sve napraviš ispočetka - komentirali su korisnici mreže.

Mnogi su se složili da ovaj otpad može uzrokovati alergije i respiratorne infekcije te da zato moramo redovito održavati higijenu u kući. Tiktokerica koja je objavila ovaj video objasnila je kako je šokirana i zgrožena onim što je zatekla ispod kreveta, prenosi Kurir.

U komentarima je objasnila da ima mačku i da je to dlaka od nje te da nije imala pojma da prostor ispod kreveta sve to skriva.

Žena je također objasnila da joj je muž nakon nekog vremena pomaknuo krevet te da je ona kasnije prošla isti postupak s metlom. Neki su je pitali nakon koliko je vremena čistila onaj tepih ispod, šaleći se da su to vjerojatno godine, a tiktoker je odgovorio nakon nekoliko mjeseci.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 19:56