StoryEditor
Društvena mrežaSlatki zalogaj

Torta u obliku pilećih prsa Australku je pretvorila u internetsku senzaciju: samozatajna slastičarka nadmašila je svoje dosadašnje kreacije

Piše PSD
20. srpnja 2020. - 09:52
Shutterstock

Samozatajna slastičarka Alice Munro uspjela je svojim kreacijama otprije oduševiti korisnike društvenih mreža, no posljednja je njena torta nadmašila sve dosadašnje.

52-godišnja Australka sve je vještine kad je u pitanju pečenje kolača naučila kod kuće, otkrila je za Daily Mail. "Nema toga što ne možete pronaći na internetu", fascinirana je, a istu reakciju uspijeva izazvati kod onih koji naiđu na njene uratke.

Moglo bi se, dapače, reći da je Munro postala internetska senzacija. Nakon što je nevjerojatno realno uspjela uz pomoć slastičarske kreme, boja i marcipana rekreirati kanticu KFC piletine i krumpirića, pa i avokado, njena je torta u obliku sirove piletine obišla društvene mreže.

Korisnici u nevjerici dijele fotografije torte za koju brojni ne vjeruju da je riječ o kolaču. Jer Munroin pekarski proizvod izgleda kao savršeno svjež par pilećih prsa. 

U stvari se radi o torti od vanilije obloženoj čokoladnim ganacheom i s glazurom. Munro je otkrila i kako je za dijelove masti koristila votku koju je miješala "u gusto" s bojama za pečenje. Kreativna baka 10-godišnje djevojčice svoj je konačan proizvod ponudila obitelji, no nisu svi reagirali oduševljeno. 

Prijašnje neke kreacije koje su Munro lansirali u internetsku zvijezdu uključuju i tortu u obliku spužvice za pranje suđa, kao i onu koja izgleda poput prave pizze. Jednom kad se korica razreže, postane jasno da je riječ o torti od vanilije i čokolade.

Neke njene konačne proizvode možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. rujan 2020 11:41