StoryEditorOCM
Društvena mrežaŠOKANTNA VIDEA

Talijanska influencerica optužena za poticanje curice na gušenje voli opasan sadržaj. Korisnik joj pisao: Pozdraviš li me, bacit ću se kroz prozor!

Piše Hina
28. siječnja 2021. - 14:01
Decorative face masks to cover the nose and mouth which are being worn across the world to help fight the spread of the novel coronavirus, Covid-19, are on sale in a store, one reading Tik Tok a popular internet platform, in Nantes, western France, on January 14, 2021. (Photo by LOIC VENANCE/AFP)Loic Venance

Influencerica sa Sicilije u dobi od 48 godina optužena je za poticanje na samoubojstvo, nakon smrti djevojčice koja je sudjelovala u igri gušenja na društvenoj mreži TikTok, objavila je u četvrtak talijanska policija.

"Istražitelji su pronašli na društvenoj mreži TikTok poveznicu koja vodi do profila sicilijanske influencerice, na kojem se nalazi video s 'izazovom' žene i muškarca, u kojem si oni posve prekrivaju lice, uključujući usta i nos, prozirnim selotejpom, tako da ne mogu disati”, objašnjava se u priopćenju.

"Taj video, koji je jako opasan jer ga mogu vidjeti svi korisnici, bez ikakvih restrikcija, i potaknuti mlade na oponašanje... uklonjen je s platforme TikTok”, javlja isti izvor.

Sicilijanska influencerica objavila je, kako se navodi, "mnoge druge...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 13:53