StoryEditor
Društvena mrežaRUNOVIĆKI ZET

Sinišu Ružića obožavali su u seriji ‘Na granici‘, sad je dobio stalnu ulogu, onu tate. Na dokumentu je otkrio i kako mu se zove sin, nije na punca

Piše PSD
21. srpnja 2020. - 11:25
Siniša sa suprugom Sandom snimljen krajem prošle godine u njezinom fitness centru u ImotskomDuje Klarić/Hanza Media

Glumca Sinišu Ružića najšira je tv publika upoznala i zavoljela kao Tomu Bobana, super simpatičnog i dobroćudnog policajca u gledanoj dramskoj seriji “Na granici”, koju je prikazivala Nova TV.

Ljubiteljima tv spektakala bio je zabavan i kao natjecatelj u showu "Tvoje lice zvuči poznato", sve dok pandemija korone nije zaustavila sve, pa i to snimanje.

image
Duje Klarić/Hanza Media


U međuvremenu, u životu ovog Ličanina dogodila se najvažnija novitada, vijest i uloga. Postao je, naime, tata malome dječaku.

51-godišnji Siniša Ružić u bračne vode je zaplovio prošle godine s dugogodišnjom djevojkom Sandom Lončar, a na Instagramu se pohvalio kako je njihov sin dobio svoj prvi dokument.

Na pristigloj koverti vidi se da su dječaku nadjenuli ime Robert Ivan. Maleni je, ne sumnjamo, donio veliko veselje u užu i širu obitelj, u kojoj je i Sandin otac Luka, zvani Lujo, obožavani Sinišin punac iz Runovića.

View this post on Instagram

S 28 dana evo i naših prvih dokumenata!

A post shared by Siniša Ružić (@sinisa.ruzic) on

"S 28 dana evo i naših prvih dokumenata!" - napisao je na Instagramu Siniša i zaradio čestitke pratitelja, te kolega, poput glumice Jasne Palić Picukarić.

Robert Ivan Ružić rođen je, naime, 22. lipnja, za što je javnost tek ovih dana saznala.

Siniša i Sanda tako ovih dana testiraju svoju umješnost u najuzbudljivijoj i najvažnijoj životnoj ulozi, a osim što je zaljunbljen u svoj profesionalni poziv, Ružić je i pasionirani kvizaš. Na tu temu, u razgovoru za "Slobodnu Dalmaciju" prije pandemije ispričao je i sljedeće:

"Natjecao sam se više puta u 'Potjeri', bio sam u 'Milijunašu', a moj punac Lujo, Luka iz Runovića, moj je najvjerniji gledatelj!"

image
U akciji u ženinoj teretani, uloga policajca donijela je neželjeni višak
Duje Klarić/Hanza Media


Siniša ne skriva koliko obožava dolaziti u selo svoje supruge. Jedino što mu nikad nije leglo, kaže, specijalitet je njihovog kraja, kuhana kokoš s palentom.

"Nikako ne mogu shvatiti spoj kuvane kokoši i pure! Čudno mi je to, i nakon što sam toliko puta to jelo jeo! Imoćani su inače divni ljudi, slični mojim Ličanima. Vrijedni, duhoviti, čvrsti, radišni...

Moj badžo Renato, to mi je od ženine sestre muž, inače po struci sociolog, isto voli dolaziti u Runoviće. Kad nas dvojica s puncem Lujom analiziramo svijet, nema nam ravnih!" - smije se runovićki zet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. rujan 2020 03:03