StoryEditor

Remi se osvrnula na porast oboljelih u Hrvatskoj: Mog života koji je trajao do veljače više nema. Imala bih 200 razloga da kažem kvragu i korona...

Piše M.P.
29. listopada 2020. - 13:12
Neja Markičević/Cropix

Mirela Priselac Remi, pjevačica grupe Elemental, osvrnula se na Facebooku na situaciju u Hrvatskoj, porast oboljelih od koronavirusa i statuse koji se šire po društvenim mrežama o katastrofalnim uvjetima u pojedinim bolnicama.

Glazbenica i sutkinja u HRT-ovom showu "Zvijezde pjevaju" požalila se kako zbog trenutne situacije nema posla, i to ne djelomično, već uopće. No isto tako upozorila je pratitelje da nose zaštitne maske.

image
Facebook screenshot

"Nitko od mene tužniji što nema okupljanja i svirki... Za razliku od vas koji radite od doma ili skraćeno, moj život i životi mojih kolega promijenili su se 100%. Naprosto, mog života koji je trajao do veljače 2020. više nema. Mog posla nema. Ne postoji.

Imala bih 200 razloga da vam kažem - "kvragu i korona, idemo svirati, što nas briga".

Ali vam kažem: čuvajte sebe i druge, nosite maske i držite razdaljinu.

Kad čitam ovakve članke, mislim na mog tatu i mamu koji su 60+. I nema te svirke i druženja koji su mi važniji od njih.

Ne tražim od vas da budete solidarni s nepoznatim ljudima - nisu svi među nama solidarni. Evo, tražim od vas da budete sebični. Sačuvajte SVOJE roditelje, tetku i tetka, ujnu, baku, dedu... Krenite od sebe. Sebično čuvajte one koje volite.

I navucite tu masku skroz preko nosa, zabogamiloga", napisala je pjevačica u Facebook objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

29. studeni 2020 20:39