StoryEditorOCM
Društvena mrežaODGOJNA MJERA

Policija zaustavila pijanu djevojku, ona odmah nazvala oca policajca. Njegova reakcija je sve!

Piše S.N./Jutarnji list
10. rujna 2023. - 11:36

Na internetu se pojavio video nesvakidašnjeg događaja s kraja 2022. godina kada je policija zaustavila 21-godišnju djevojku zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, piše Jutarnji list.

Djevojka je tvrdila da je popila ‘samo jedno piće‘, no policija je posumnjala da je popila i mnogo više, a možda autom oborila i obližnji semafor s obzirom da joj je bio oštećen branik automobila.

Kako bi izbjegla privođenje, djevojka je nekoliko puta naglasila da je i njezin otac policajac u lokalnoj policijskoj postaji te je zatražila da ga pozovu.

No kad se njezin otac doista pojavio, reagirao je na posve neočekivan način. Naime, uhapsio ju je!

Dok je ona plakala i govorila da je ‘kapetanica lokalnog nogometnog tima‘, otac joj je rekao: ‘Prekini sada s tim i uđi u auto. Uhapšena si!‘

Otac nije ni pokušao zataškati slučaj ili zloupotrijebiti položaj, već je natjerao kćer da preuzme odgovornost za svoje postupke.

U policijskoj stanici su obavljeni potrebni testovi i utvrđena je dvostruko veća količina alkohola u krvi od dozvoljene. Djevojka je dobila sudski poziv.

Ovakvu očevu reakciju na internetu su mahom pohvalili.

- Sve pohvale. Nije iskoristio svoj autoritet. Ovo je teška situacija za njega, ali je morala naučiti lekciju, napisao je jedan korisnik, a i mnogi drugi su se složili da je, iako mora da mu je bilo teško vidjeti svoje dijete u lisicama, postupio ispravno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:22