StoryEditor

Omiljena splitska misica objavila svoju staru crno-bijelu fotografiju, prisjetila se mlađih i slavnih dana: ‘Uspomene‘

Piše MOZAIK SD
18. kolovoza 2022. - 22:56

Fani Čapalija, nekadašnja Miss Hrvatske posljednje vrijeme prisjeća se na društvenim mrežama svojih slavnijih dana.

Fani je na glasu kao jedna od najljepših domaćih misica i rijetki su oni koji i dana danas ostaju ravnodušni na njezinu ljepotu.

‘Uspomene’ napisala je u opisu crno-bijele fotografije na kojoj je prikazano njezino simetrično lice.

'Definitivno jedna od najljepših žena i Miss Hrvatske', Predivna. Šteta da nema nigdje hrvatskog izbora za pogledat kad si pobijedila. Možda ti imaš draga? - zanimalo je njene obožavatelje.

Fani je nedavno svoju instagramsku publiku dirnula još jednom "fotografijom iz naftalina". Riječ je, štoviše, o crno-bijeloj "fotki" koja ju prikazuje u njenim najumilnijim djevojačkim danima, a prati je jednostavan status: "Putovanje kroz prošlost"...

Ipak, bio je to dostatan okidač za neke izljeve emocija, pa i osobne nostalgije za "prohujalim vremenom"; među prvima u komentarima na "insta" oglasio se karizmatični Neven Ciganović. Stilist Cigi ustvrdio je da je Fani "predivna bila i ostala", te da ju krasi bezvremenska ljepota (napisao je "timeless beauty").

Fani je, podsjetimo, titulu Miss Hrvatske odnijela 1993. godine, a njezina izjava na internacionalnom izboru ušla je u anale.

Na pitanje glumca Piercea Brosnana što misli o izlasku misica u kupaćim kostimima, Fani je simpatično odgovorila: ‘It’s OK’. Njezina izjava popularna je i nakon gotovo trideset godina.

image
Tom Dubravec/Slobodna Dalmacija
image
Tom Dubravec/Cropix/arhiva
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Nikola Vilić/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2022 07:58