StoryEditor
Društvena mrežaNE DAJU JOJ MIRA

Madonna u seksi rublju najavila zahvat na koljenu, ali svi su analizirali njenu stražnjicu. ‘Stavila si najgore implantate ikad!‘, napali su je opet

Piše PSD
13. svibnja 2020. - 10:51
Madonna u društvu velikog prijatelja Jean-Paul Gaultiera

Madonna je pratiteljima željela otkriti da se priprema za zahvat nakon što je osam mjeseci trpjela nesnošljive bolove zbog ozljede koljena, no nešto je sasvim drugo privuklo pažnju fanova i opet ih ih razjarilo.

"Konačno idem na regenerativni tretman zbog hrskavice koja je nestala. Skakala bih od sreće kad bih mogla! Poželite mi sreću..." - napisala je 61-godišnja pjevačica, uz fotografije u čipkastom crnom donjem rublju, zbog kojih je u prvi plan ove priče izbila Madonnina navodno rekonstruirana stražnjica.

Špekulacije da je povećala stražnjicu krenuli su nakon Madonninog nastupa u poznatom newyorškom gay baru Stonewall Inn, s kojeg je video prenio poznati američki trač novinar Perez Hilton i pokrenuo lavinu. Njezin nastup tada je pobrao pohvale, ali je novi izgled njezine stražnjice mnoge zaprepastio.

"Oh Madonna, zašto stavila tu užasnu lažnu stražnjicu?", "Da, povećala je guzu. Izgleda umjetno, ali ako je to čini sretnom...".

Madonna je na sve tadašnje kritike odgovorila samo jednom objavom na Instagramu.

"Očajnički ne tražim odobrenje! Imam pravo na slobodu nad svojim tijelom, baš kao i bilo tko drugi", napisala je.

I u današnjoj prigodi javili su se kritičari.

"Stavila si najgore implantate ikad!" - poručio joj je jedan.

"Stavili su ti toga previše" - nadovezao se drugi.

{instagram}

#MADONNA#MADONNINA STRAŽNJICA

Izdvojeno

30. svibanj 2020 02:15