StoryEditorOCM

Kupio je ostavljeni kofer za 90 eura, a čim ga je otvorio znao je da je osvojio jackpot! Pogledajte što je sve pronašao

Piše mozaik sd
19. siječnja 2024. - 10:55

Čovjek koji je na aukciji kupio napušteni kofer za 90 eura znao je da je dobio jackpot čim ga je otvorio.

Naime, mladić po imenu Derrick  okušavao je sreću u kupnji napuštene prtljage u prošlosti, ali nikad nije pronašao ništa vrijedno u njoj. No nadao se boljoj sreći s posljednjom kupnjom na koju je pristao ‘jer je izgledala skupo‘, piše The Sun.

Primijetio sam da ovaj prvi džep ima pokvaren patentni zatvarač i već je malo otvoren, što nije dobro, kazao je Derrick na početku svog Tiktok videa.

Počeo je otvarajući prednje džepove, izvlačeći sredstvo za dezinfekciju ruku, balzam za usne, olovku, šminku i sat. ‘Oh, što?‘, uzviknuo je, ‘Nema šanse, to je Gucci sat! Nemam pojma je li ovo original, ali ako jest, to bi bilo cool i definitivno bi se isplatilo. Moram ovo provjeriti‘.

Zatim je prešao na glavni dio kovčega i vidio iPad na vrhu. ‘Opa, nema zaštitne torbe. Iznenađen sam da nije pokvaren,‘ rekao je, ‘Ali vidjet ćemo hoće li se kasnije uključiti.‘

Tu je bilo i sušilo za kosu, čizme na petu i hrpa nove odjeće s etiketama. Ali situcija se zahuktala kad je pronašao novčanik na dnu kovčega. ‘Louis Vuitton?‘, rekao je, ‘Ljudi, kako da provjerim je li ovo original?‘. A uspjeh se nastavio kada je ugledao nešto što liči na Pradinu torbicu.

Ljudi su brzo komentarali  video, a jedan je napisao: ‘Vau, super pronalazak!’, a drugi je dodao: ‘Louis Vuitton izgleda pravi jer je vanjska koža iznošena i ima onu tamniju narančastu boju koju dobije kada se nosi’. ‘To je stariji Gucci sat, ali nema veze… Volim Gucci pa ga zadržite i uživajte’, rekao je treć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:15