StoryEditor
Društvena mreža‘sjajna‘

Kolinda Grabar Kitarović odgledala predstavu pa komentirala Ornelu Višticu: Pa zar stvarno toliko gestikuliram?!

Piše M.P.
25. listopada 2020. - 17:35
Tomislav Krišto/Cropix

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u subotu navečer u Kerempuhu je gledala predstavu Predsjednici&Ca u kojoj je glumi Ornela Vištica. Bivša predsjednica danas se pak oglasila na Facebooku i otkrila prve dojmove.

Evo što je napisala.

Svakako preporučam Predsjednici&Ca Kazalište Kerempuh. Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na vlastiti račun. Pa zar stvarno toliko gestikuliram?!

Ornela Vistica je sjajna! I cijela ekipa predstave. Stereotipi o predsjednicima spleteni u duhovit kolaž. Najdraža scena? Naravno, Moskva, Hrvatski nogometni savez! A i moja Grobnišćina Katedra Čakavskoga sabora Grobnišćine je konačno ušla na scenu.

Ubrzo se oglasila i Ornela.

"Hvala svima na čestitkama za ulogu Kolinde Grabar Kitarović nakon večerašnje premijere. Hvala redatelju, kolegama i kazalištu Kerempuh pod vodstvom gospodina Šuškovića.

Mene je posebno večeras dotaknula žena, dama koja je stigla i unatoč nedavnom operacijskom zahvatu i odgledala predstavu Predsjednici & ca. S osmijehom je odgledala satiru.

Hvala draga, stvarna i hrabra Kolinda, hvala Vam na svemu. Da, imala sam tremu. I na cvijeću, hvala", napisala je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 12:10