StoryEditor
Društvena mrežaSVE JE BILO TEŠKO

Jelena Dokić napisala dramatičnu posvetu Tinu Bikiću, zbog kojeg je se odrekao otac: Hvala ti što si me izvukao iz mraka, htjela sam sve okončati...

Piše SN
21. srpnja 2020. - 14:07
AFP

Bivša teniska zvijezda, Jelena Dokić, emotivnom i dramatičnom porukom na Instagramu obratila se svojoj ljubavi Tinu Bikiću, Zagrepčaninu zbog kojeg se uspješne srpske tenisačice odrekao vlastiti otac.

Težak i nasilan život kojeg je, kako pišu Sportske novosti, uz oca trpjela od djetinjstva, kulminirao je kad je Jelena otkrila da voli zagrebačkog trenera.

O najtežim godinama svog života iskreno je progovorila u autobiografiji, u kojoj je priznala da je zbog svega godinama bolovala od depresije i koliko joj je bilo strašno kad se 2005. godine morala oprostiti od obitelji, jer se odlučila za ljubav i zajednički život s Tinom. 

- U očima mog oca to je bilo nešto najgore što sam mogla učiniti! On bi više volio da sam s nekim teroristom nego s Hrvatom! - otkrila je nedavno Jelena za australske medije.

Iz pakla kojeg je proživljavala s ocem spasila ju je upravo sretna ljubavna veza. Kojoj je Jelena Dokić posvetila sljedeće riječi:

"Ne postoji nitko drugi s kim bih dijelila život. Ne postoje riječi koje mogu opisati koliko te volim i koliko mi značiš. Ti si najsjanija i najbrižnija osoba velikog srca. Hvala ti za sve što činiš za mene i za nas i što si uvijek pred mene bez obzira na sve.

Ti si najpozitivnija osoba koju sam ikada upoznala i hvala ti što si me izvukao iz mraka kada sam pomislila da izlaza više nema. Kada sam htjela sve okončati.

Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, što vjeruješ u mene i nas. Hvala ti što si me čuvao i liječio, sretna sam što te imam pored sebe i ne znam što bih bez tebe.

Volim te više nego što ćeš ikada znati. Hvala na svemu i na ovih 17 prelijepih godina. Nadam se da ćemo imati još puno zajedničkih godina i sjajnih uspomena u njima. 

Moj život, moja ljubav, moje sve. Volim te zauvijek" - napisala je Jelena Dokić svom suprugu Tinu Brkiću, s kojim živi sretan život u australskom Melburneu.

image
Jelena Dokić i Tin Bikić snimljeni 2006. godine u Zagrebu
Arhiva/Srđan Vrančić/Hanza Media


U fazama kriza i tjeskoba, Jelena se znala mučiti i s viškom kilograma. Budući da njezine svježe izjave pršte pozitivom, za vjerovati je da je djevojka koja je kao gotovo curica, već u 17. godini dosegla zvijezde, a da nitko nije znao kakve zapravo traume prolazi, danas, godinama nakon svega, živi sretan i ispunjen život.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. listopad 2020 14:36