StoryEditorOCM
Društvena mrežaUSUSRET FINALU

Fanovi Eurosonga u Liverpoolu otkrili što misle o našim momcima i ‘Mami ŠČ!‘: ‘To je nekakva morbidna, kaotična opera‘

Piše MOZAIK SD
13. svibnja 2023. - 19:10

Volimo ih i podržavamo, ali ne možemo si pomoći i zapitati se što drugi gledatelji misle o Letu 3 i njihovoj "Mami ŠČ!". 

YouTube kanal EurosongHR podijelio je video na kojem članovi publike Eurosonga objašnjavaju kako im se svidjela pjesma kojom se ove godine predstavljamo, ali kako pokušavaju izgovoriti slavno "ŠČ!". Povratna informacija je, moramo priznati, pravi vjetar u leđa za večerašnji nastup. 

"To mi je jedna od najdražih pjesama. Jako je pamtljiva i sviđa mi se što je koncipirana kao nekakva kaotična opera. Vizualno je dojmljiva, pjesma je sama po sebi dobra i svima se derem "podli psihopat" otkad sam je čula", objasnila je oduševljeno Clara iz Španjolske.

"Odmah mi se svidjela. Od samog orkestralnog djela pa uz to i sve ostalo. Pomalo je morbidna, ali mi se zato i sviđa", priznao je Tommy iz Irske.  

"Obožavam Let 3. Pjesma mi se nije svidjela na početku, Poljakinja sam pa sam razumjela neke riječi, ali sve me to zbunilo. Kasnije kad sam shvatila koncept pjesme i stil Leta 3 sve mi je imalo smisla - i sad mi je baš draga", rekla je poljska TikTokerica Natalia.

"Drugačija je, i nešto je neočekivano od Hrvatske. Jako me zaintrigirala, sadrži dijelove vrlo tipične za Eurosong - a s druge strane ima vrlo interesantnu tematiku", rekao je Stuart, YouTuber iz Kanade. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 05:11