StoryEditor
Društvena mreža‘OVO SLAMA SRCE‘

Američka novinarka Kate Couric iznijela detalje tragične smrti Naye Rivere: Sin je rekao policaji da su on i mama plivali, ali se nikad nije vratila

Piše PSD
14. srpnja 2020. - 09:20
Naya Rivera sa sinom Joseyjem Hollisom prošle godine na premijeri filma ”The Lego Movie 2”AFP

"Ova vijest slama srca" - napisala je slavna američka novinarska, urednica i voditeljica Katie Couric na svom profilu na Instagramu, objavivši i fotografiju tragično stradale američke glumice i zvijezde serije "Glee", Naye Rivere, dok u naručju drži svog sina, kojeg je, kako zadnji izvještaju daju zaključiti, uspjela na vrijeme vratiti u brod, no ona je izgubila bitku za život.

"Čini se da je skupila dovoljno snage da vrati sina na brod, no ne i da sebe spasi", rekli su policajci nakon što su potvrdili da su je našli.

Katie Couric je na Instagramu, naime, navela sljedeće:

"Tijelo zvijezde serije "Glee, Nayje Rivere, pronađeno je u ponedjeljak nakon što je nestala tijekom plovidbe na kalifornijskom jezeru prošli tjedan, potvrdio je šerif okruga Ventura Bill Ayub. Imala je 33 godine.

Naya je u prošlu srijedu unajmila čamac sa svojim četverogodišnjim sinom Joseyom Hollis Dorseyjem na jezeru Piru u Nacionalnoj šumi Los Padres i, prema novinskoj agenciji Fox 11 iz Los Angelesa, posljednji put je viđena oko 13 sati.

Dijete, koje je pronađeno na brodu sat vremena kasnije, spavalo je i nosilo prsluk za spašavanje.

Dječak je rekao istražiteljima da su on i njegova majka plivali i da se ona nikad nije vratila na brod."

image
Katie Couric
AFP


TV veteranka Katie Couric svim je prijateljima i obitelji Nayje Rivere izrazila svoju duboku sućut, a objavom na društvenoj mreži izazvala reakcije preko 50 tisuća ljudi, koji izražavaju svoju tugu, nevjericu i suosjećanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. rujan 2020 12:59