StoryEditorOCM
Društvena mrežaŽIVOT S VAGOM

Alen koji je u showu skinuo 86 kila uz 48. rođendan poslao poticajnu poruku: Znam mnoge koji su umrli, a još žive! Zašto sebe zakopati prije vremena?

Piše M.P.
20. listopada 2020. - 11:03
Alen Abramović je za svoj senzacionalni uspjeh, zajedno sa showom, dobio i nagradu naše kuće Zlatni StudioArhiva/Hanza Media

Pobjednik treće sezone showa "Život na vagi", Alen Abramović, proslavio je 48. rođendan i tim povodom objavio vrlo inspirativan status.

"Danas mi je 48, ali slavim 2. rođendan zapravo. Znam mnogo ljudi koji su umrli, a još žive. Zašto sami sebe zakopati prije vremena, kada će ionako doći taj trenutak za svakoga od nas.

Pustimo univerzum da brine o takvim stvarima. Isto je i s godinama, uvjeriti sebe da si star s 30 godina nije prirodno. A upravo to čini puno ljudi.

Ono što znam i što je moja istina je da starenje donosi sa sobom određenu mudrost i možda najvažniju stvar da zaista lako razlikujemo bitno od ne bitnoga u životu.

Danas činim stvari o kojima nisam niti sanjao i imam više snage i elana nego kada sam bio upola mlađi. Moja poanta: pod uvjetom da brinete o sebi,...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:09