StoryEditor
Društvena mreža#novatradicija

Ajmo smista na Insta! Slobodna od danas službeno na Instagramu, zapratite nas i guštajte

Piše PSD
20. siječnja 2020. - 10:21
Tom Dubravec/Hanza media

Život je društvo, a današnje društvo su i mreže.

Prisutnost vaše i naše Novine na društvenim mrežama već je prepoznata,  na Facebooku nas prati preko 190 tisuća ljudi. Čitatelji, na tome vam od srca hvala! Tako smo, pored famoznog fejsa, odlučili službeno udahnuti život u još jedan oblik digitalne prisutnosti - onaj instagramski. Naš izlog najboljih, najtraktivnijih, najsvježijih priča, insta vrata do novog redizajniranog portala Slobodne Dalmacije od danas je live.

Formula života kod nas prilično je jednostavna. Kada se zbroje emocije, ljudi, tradicija i gušti oni konačno rezultiraju srećom, ispunjenošću i onim "ko to more platit'" trenutkom.

I zaista nitko ne more platit povjerenje koje ste nam ukazali kroz silne godine. Možemo se samo pokušati odužiti svakodnevnim radom satkanim upravo od tih emocija, ljudi, tradicije i gušta. Sedamdeset i sedmu godinu je to na papiru, a od nedavno nikad jače i na webu.

Zato smista otiđite na #slobodna Insta i zapratite nas. Materijala imamo i nećemo vas razočarati. #novatradicija #nikaddosadnauvikslobodna #mojaslobodna #Novina

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2021 21:44