StoryEditorOCM
Auto motona dva kotača

Jedinstveni događaj ‘All Star‘ za ljubitelje Aprilije: druženje na stazi sa svjetskim prvacima

Piše Robert Radica
25. svibnja 2023. - 16:30

Subota, 27. svibnja je datum koji trebate označiti u svom kalendaru kako ne biste pravili druge planove. Događaj bi se trebao održati na stazi Misano koja će 2023. biti domaćin izdanja Aprilijine velike zabave s motociklima i najvećim prvacima.

Bit će to dan svečanosti i ljubavi prema motociklima i talijanskom motociklizmu s besplatnim ulazom na stazu Misano World Circuit. Ponuda zabave bit će bogatija nego ikada prije. Zapravo, raspored je krcat događajima, ne samo na stazi, već i izvan staze, zahvaljujući području posvećenom u potpunosti off roadu i Tuaregu 660.

Stručni instruktori Enduro Republica bit će vam na raspolaganju kako biste podijelili tajne off road vožnje na Tuaregu 660, baš kao što to rade tijekom Tuareg Experience dana koje Enduro Republic održava na nekim od najljepših lokacija za enduro motocikle, uključujući Sjevernu Afriku.

Svi vozači Aprilia Racinga koji se utrkuju u MotoGP-u i off roadu će prisustvovati Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori, ove godine i Miguel Oliveira i Raúl Fernandez. S njima će biti vozači Jacopo Cerutti i Francesco Montanari iz mladog tima Aprilia Racing koji je pobijedio na svom debiju vozeći Tuareg 660 koji su tunirali GCorse i Aprilia Racing u talijanskom Motorally prvenstvu.

Osim, naravno, vozača koji su svojim pobjedama učinili Apriliju talijanskom i europskom markom s najviše pobjeda u utrkama Svjetskog prvenstva, kao što su Max Biaggi, Loris Capirossi i mnogi drugi, svi sretni i voljni upoznati navijače. Bit će izloženi dragulji Aprilije – trkaći motocikli koji su osvojili 54 naslova prvaka za proizvođača iz Noalea, kao i aktualna ponuda motocikala, naravno dostupna za testne vožnje na lokalnim cestama. Happening je zamišljen kako bi uključio javnost u paddocku uz izniman niz aktivnosti. Svi koji stignu na svojim Aprilija motociklima bit će apsolutne zvijezde najuzbudljivijeg trenutka, velike povorke s prvacima koja će se ove godine također nastaviti izvan staze, kako bi veliko finale bilo još spektakularnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 22:42