StoryEditor
KazališteTEATAR UZ MORE

Savršen recept za smijeh krije se u novoj predstavi sa potpisom Tanje Mravak: Hit komedija "Jel tako Zorane" 4. prosinca vraća se u Split

Piše CROATIA TICKETS
29. studenog 2021. - 13:55

Vedran Mlikota, Barbara Nola, Iva Kraljević, Iva Šimić Šakoronja i Ivan Čuić nova su glumačka obitelj koja će Vas nasmijati do suza u najnovijoj hit komediji kazališta Moruzgva "Jel tako, Zorane?". Predstava je premijerno izvedena u Splitu ovog ljeta na pozornici Teatra uz more i ulaznice su doslovno planule. Za sve one koji nisu bili dovoljno brzi za premijeru, evo nove prilike jer se uigrana glumačka ekipa vraća u Loru 4. prosinca s početkom u 20 sati.

Kroz protekla tri mjeseca predstava je odigrana u dvadeset gradova diljem Hrvatske a u zagrebačkom kazalištu Vidra ne silazi s repertoara. A što je to u tako kratkom vremenu učinilo da ova komedija postigne veliki uspjeh i poluči ogroman interes za ulaznicama? Mnogo je naoko sretnih, a zapravo vrlo pomno odabranih, okolnosti koje su za to zaslužne. Ponajprije treba krenuti od autorice teksta, virtuoza kratkih priča, neponovljive Tanje Mravak. 

S kazalištem Moruzgva  i  ravnateljicom Ecijom Ojdanić kliknula je na prvu te smo sigurni kako je "Jel tako, Zorane?" samo početak jedne izvrsne suradnje.

No i najbolji tekstovi trebaju glumce koji ih mogu publici vješto donijeti. Upravo izvrsna glumačka ekipa koju čine Vedran Mlikota, Barbara Nola, Iva Kraljević, Iva Šimić Šakoronja i Ivan Čuić oživjela je sve sličice pomalo grubog ali iskrenog i nadasve duhovitog dalmatinskog obiteljskog života koje je Tanja Mravak i zamislila.

 " Brojni prijatelji i poznanici su me pitali kad će opet ova predstava gostovati u Splitu pa evo konačno mogu potvrditi gostovanje 4. prosinca u Lori. Splitska premijera "Zorana" bila je stvarno izvrsna ali ponovno je veliko uzbuđenje odigrati Tanjinu predstavu pred splitskom publikom. Cijela ekipa se raduje i sretni smo što radimo posao koji ljudima donosi sreću i smijeh jer toga nam kronično nedostaje." - Vedran Mlikota

"Iako smo se već uvelike bacili na pripreme ljetnog Teatra uz more za iduću godinu, dok čekamo ljeto, odlučili smo se započeti i zimsku sezonu u dvorani Lora. Želja nam je publici donositi smijeh čitavu godinu i vjerujemo da ih kao ni do sada nećemo razočarati." - Tadija Kolovrat, Teatar uz more

"Jel tako, Zorane?" u izvedbi kazališta Moruzgva održat će se u subotu, 4. prosinca s početkom u 20 sati u dvorani Lora.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2022 10:31