StoryEditorOCM
GlazbaSvjetski rock spektakl

Najpoznatiji rock hitovi uz pratnju filharmonije stižu pred splitsku i zadarsku publiku

Piše promo
14. siječnja 2022. - 13:51

Glazbeni spektakl Rock The Opera, koji je već oduševio cijeli svijet, po prvi puta održat će u Splitu 5. veljače u Spaladim areni, te 6. veljače dvorana “Krešimir Ćosić” u Zadru.

“Rock The Opera” vratit će vas na dva sata u slavne dane  rock muzike u fascinantnom aranžmanu, uz pratnju Zagrebačke filharmonije, pod dirigentskom palicom Friedemannea Riehlea. Na koncertu će nastupiti i vokalni solisti Leanne Jarvis i Maky te specijelni gost Dino Jelusić.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim svijetskim klasičnim rock hitovima Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent. 

Jedan od najzaslužnijih osoba za održavanje ovog projekta je njemački dirigent Friedemanne Riehle te od spektakularnog prvijenca u Bečkoj Operi, “Rock the Opera” nastavila je prenositi energiju u brojne dvorane i gradove diljem Europe.

Projekt “Rock the Opera” od svog nastanka bilježi nevjerojatne uspjehe diljem Europe te je napunio brojne dvorane. Glazbeni spektakl imao je premijeru i u Hrvatsku te su koncerti održani u Trogiru, Šibeniku i Opatiji, a posljednji put se napunila Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u listopadu prošle godine.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema važećim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere,  te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane - poručuje organizator.

Kako do ulaznica?

Ulaznice po cijenama od 150 kn i 170 kn potražite u sustavima Croatia Tickets, Eventim i Adriaticket.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2023 23:01