StoryEditorOCM
Film & TVNA HBO MAXU

U podzemlju yakuza: druga sezona ‘Poroka Tokija‘ nastavlja uvlačiti gledatelja u neonski svijet japanske prijestolnice

Piše Marko Njegić
15. veljače 2024. - 22:01
Iako nijednu epizodu druge sezone nije režirao velikan Michael Mann, kao izvrsni pilot prve, ostao je uključen u projekt kao izvršni producent.HBO

Treba nam i ovako kvalitetnih serija u moru štanceraja. “Tokyo Vice” bi lako mogao završiti na samom vrhu serijske “best of” liste godine... Izvadak je to iz recenzije serije “Poroci Tokija”, napisane i objavljene sredinom travnja 2022. godine. Tako je i bilo: “Tokyo” Vice” našao se na top-ten listi najboljih serija 2022. “Slobodne Dalmacije”. Drugi mediji uglavnom nisu “Poroke Tokija” stavljali na “best of” liste, ali serija je zabilježila dobre kritike, a i publika joj je bila sklona.

HBO Max nije puno čekao za najavu druge sezone. Dvije godine kasnije, druga sezona doživjela je premijeru, pomalo i naglo s obzirom na to da se “Tokyo Vice 2” nije nalazio u serijskim najavama 2024., tako da su se fanovi pribojavali da će biti odgođen za 2025., kao jedna u nizu prolongiranih serija zahvaljujući štrajku hollywoodskih glumaca i scenarista protiv uporabe umjetne inteligencije na velikom i malom ekranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:26