StoryEditorOCM
Izbori 2021OPORBA SPREMNA

Maslinar i radnik ulaze u bitku za imotske birače: Naš kandidat Bruno Rebić bit će sve ono što nije aktualni HDZ-ov gradonačelnik Budalić

12. travnja 2021. - 13:02

Bruno Rebić, aktualni vijećnik s Nezavisne liste Ivice Kukavice, bit će kandidat ujedinjene oporbe za imotskoga gradonačelnika na svibanjskim lokalnim izborima.

Taj poznati i nagrađivani maslinar tvrdi da ga je na dodatni politički iskorak potaknulo "nezadovoljstvo načinom vođenja grada, njegovo stagniranje i propadanje tijekom zadnjih 30 godina, te iseljavanje velikog broja ljudi".

- Uvjereni smo da će predstojeći izbori pokazati da naši sugrađani traže konkretan i ostvariv program koji će biti prekretnica za razvoj grada, ali i za njihov osobni standard. Naša lista okuplja ljude koji su upoznati s problemima i potrebama svojih sugrađana, a naš kandidat Rebić predstavlja sve ono što nije aktualni gradonačelnik. Stoga ne sumnjamo u uspjeh našeg kandidata i liste - navode iz izbornog stožera imotske oporbe.

I Marko Kujundžić, 50-godišnji dragovoljac Domovinskog rata iz zaseoka Mračaj u Grubinama, novi je kandidat za mjesto načelnika Općine Podbablje.

- Idem u tu demokratsku utrku kao nezavisni kandidat, samo sa svojim imenom i prezimenom. Politika me ne zanima, a iza mene ne stoji nikakva stranka. Nemam fakultetsku diplomu, ali imam diplomu radnika. Imam tri sina i želim kako njima, tako i svim ljudima u mojoj općini dati sebe na raspolaganje.

Meni ne trebaju nikakve novčane naknade, ni dnevnice, toga se odmah odričem. Samo hoću raditi da se u općini Podbablje stvore optimalni uvjeti za ostanak mladih ljudi i prosperitet svakog moga sugrađanina - ističe Kujundžić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:06