StoryEditorOCM
Izbori 2021NAPADI NA OBITELJ

Marijana Puljak kakvu do sada niste vidjeli: zaprijetila je na Facebooku svima koji joj taknu muža i djecu s porukom ‘E ne‘š majci‘! Citirala je i poznatu seriju

Piše PSD
11. svibnja 2021. - 15:41

Do izbora je ostalo još pet dana, a da se u posljednjem tjednu kampanje ne biraju sredstva, svjedoči i objava Marijane Puljak koja je na Facebooku napisala kako su počeli napadi na obitelj i djecu te poručila: "E ne'š majci".

- Došla je i ta faza, znali smo da će doći kad-tad, čim postanemo opasni po sve one koji žele da se nastavi propadanje grada. Počeli su napadi na obitelj koji su sad ušli i u svoju najgnjusniju fazu, napadi na djecu.

Ima par dana počeli su kružiti SMS-ovi, s nepoznatog broja, te anonimni e-mailovi u kojima se prvo Ivicu lažno optužuje, a danas se diraju i blate našu djecu. Još je pet dana do izbora, tko zna što su još u stanju izmisliti.

Svjesna sam da je sadašnja politika prljava igra, ali je ne želim voditi na način kako je vode upravo takvi, lažima i valjanjem u blatu, diranjem u djecu.

Sve ćemo izdržati, jer vidimo bolju budućnost, a svi ti njihovi potezi nam govore kako osjećaju da im dolazi kraj, da ih Ivica ozbiljno ugrožava pa se bore najnižim sredstvima.

Kao što je Arya Stark rekla u Igri prijestolja - Not today! - napisala je Marijana Puljak u svojoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 19:07