StoryEditorOCM
Izbori 2021PROFESOR PRED GLASAČIMA

HDZ u utrku za čelo Podstrane ‘gura‘ novo ime: Naša općina i građani nisu i ne smiju biti ničiji pokus ili testni poligon za ispitivanje i dokazivanje

Piše PSD.
16. travnja 2021. - 13:53

Članovi HDZ-ova odbora potvrdili su da će stranački kandidat za općinskog načelnika Podstrane biti Mijo Dropuljić, profesor fizike i informatike u Osnovnoj školi "Strožanac" i privatni poduzetnik.

Nakon dva načelnička mandata Mladena Bartulovića, HDZ se odlučio za novu osobu koja je, kako su naveli, mentor učenicima u županijskom Centru izvrsnost i autora udžbenika i radne bilježnice iz fizike za sedmi i osmi razred. Oženjen je i otac troje djece, a obitelj mu je, kako je naglasio, na prvom mjestu.

- Živim u Podstrani i želim razvijati našu općinu. Načelnik Bartulović je unio pozitivnu energiju, učinio je Podstranu prepoznatljivom u Hrvatskoj te je ostvario dobre rezultate. Moj plan upravljanja s obzirom na dosadašnja radna iskustva u nekim dijelovima razlikuje se od upravljanja sadašnjeg načelnika koji ima moju punu podršku.

Dolazimo iz različitih okruženja pa je normalno da na neke stvari gledamo drugačije. Svako vrijeme ima svoje vrenje i ljudi prije svega moraju biti svjesni da Podstrana nije i ne smije biti ničiji pokus ili testni poligon za ispitivanje ili dokazivanje. Stranke i pojedinci koji se pojave svake četiri godine s recikliranim programima ili programima bez novih ideja za stvaranje bolje budućnosti, ne smatram konkurencijom - rekao je Dropuljić i dodao:

- Poprilično sam siguran da sam jedini kandidat koji je svojim znanjem, obrazovanjem i kompetencijama sposoban za vođenje jednog kompleksnog sustava jer osim ekonomskih, turističkih, pedagoških, upravljačkih i ostalih znanja treba posjedovati i socijalni osjećaj za mjesto i mještane, za mlade i budućnost.

Oduvijek sam bio, a bit ću i dalje, na raspolaganju svim mještanima Podstrane čija je želja rast, napredak i poboljšanje kvalitete života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 19:47