StoryEditorOCM
Izbori 2021KONKRETNO

Dok je Butković Mihanoviću glumio šofera u "četvorci", pao dogovor da će Vukovarska postati državna cesta izgrađena u punom profilu sve do TTTS-a

Piše PSD
3. svibnja 2021. - 19:05

U drugom dijelu mini videa u kojem se u Reanaultu 4 voze Vice Mihanović, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika i ministar Oleg Butković, dvojac je zamijenio mjesta, pa je u ovom uratku ministar za volanom.

- Šta sam doživio? - pita se na početku Mihanović aludirajući što mu je Butković - šofer.

Nakon što su proćakulali o tome kako "četvorka" potegne do Zagreba i koliko joj treba vremena, Mihanović je Butkovića doveo do Vukovarske ulice.

- Mislim od tebe tražit da nam ti pomogneš da promijenimo njezinu kategorizaciju, da bude državna cesta i da ti i Hrvatske ceste pomognete riješiti imovinsko-pravne odnose i izvlaštenja i da je završimo do kraja, doli do Stobreča.

- Ona je sad tu u punom profilu pa ide na uže.

- Trebala bi ići uz punom ali se sužava jer nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi. To bi nama bilo dragocjeno, to sam ja stavio u svoj program računajući da ću te dovest - navodi Mihanović. 

- S obzirom da si mi da auto da vozim i da sam se pokazao dobar, moram ti pomoć, je li tako? I obeća si mi auto ovaj prodat.

- Dogovoreno.

- Znači, ovu cestu treba prekategorizirat i treba je napravit u punom profilu.

- E, tako je - ustvrdio je na kraju Mihanović nakon čega su se srdačno rastali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:03