StoryEditorOCM
EU izbori 2024DAN POSLIJE

Sinjski HDZ likuje nad Mirom Buljem zbog fijaska na europskim izborima: ‘Treći poraz zaredom, 227 glasova...‘

Piše Dalmacija SD
10. lipnja 2024. - 16:57

Hvala svim našim sugrađankama i sugrađanima na povjerenju koje ste dali listi Hrvatske demokratske zajednice na jučer održanim izborima za EU parlament! S osvojenih 6 mandata lista predvođena Andrejom Plenkovićem je apsolutni pobjednik ovih izbora, a hrvatski narod je jasno pokazao da vjeruje u smjer kojim HDZ vodi Hrvatsku, sada već u trećem mandatu ove Vlade, stoji u priopćenju za javnost sinjskog HDZ-a.

"Lista HDZ-a je odnijela premoćnu pobjedu i u našem Sinju s 44,96 posto vaše podrške što je pokazatelj kontinuiteta i rasta povjerenja kojeg bilježimo i na kojem Vam zahvaljujemo.

Dobili smo vaše povjerenje lani na izborima za mjesne odbore, premoćno prije mjesec dana na parlamentarnim izborima i jučer na euro-izborima, a uvjereni smo kako nas u vremenu pred nama čekaju još dvije velike pobjede - na predsjedničkim izborima i na lokalnim izborima u našem Sinju, gdje ćemo nakon 20 godina propadanja i stagnacije, konačno preuzeti odgovornost za razvoj našeg Sinja", navodi HDZ.

image

Zahvalnica sinjskog hDZ-a

HDZ Sinj

Sinjski HDZ potom se osvrnuo na rezultat Mira Bulja.

"Miro Bulj i Most doživjeli su treći izborni poraz zaredom u Sinju, a jučerašnjih 227 glasova, odnosno  8,40 posto podrške je neupamćeni debakl i fijasko aktualnog gradonačelnika - koji rezultat najbolje pokazuje što građani Sinja misle o njegovom radu i sramotnim rezultatima koalicije MOST – SDP kojoj je na čelu. Predsjedniče MOST-a Božo Petrov,  iz Sinja vas pozdravlja gradonačelnik Miro Bulj s velikih 227 glasova podrške. 

Čestitamo također i Općinskoj organizaciji HDZ-a općine Otok na uvjerljivoj pobjedi na izborima za Općinsko vijeće. 

Hvala građanima za svaki glas, idemo dalje zajedno u izazove koji su pred nama!", stoji u priopćenju sinjskog HDZ-a koje potpisuje predsjednik Igor Vidalina.

image

Igor Vidalina, predsjednik sinjskog HDZ-a

Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 13:50