StoryEditorOCM
EU izbori 2024jeste ga čuli?!

Kakvo izmotavanje! ‘Potopljeni‘ Kolakušić briljira: većinu Hrvata nazvao idiotima, našao i krivca za izborni neuspjeh

Piše VIJESTI SD
9. lipnja 2024. - 19:54

Prve izlazne ankete u 19 sati pokazale su da najviše mandata i to njih šest osvaja HDZ, slijede SDP i partneri s četiri mandata dok Domovinski pokret i Možemo! osvajaju svaki po jedan. Mislav Kolakušić sa svojom strankom Pravo i Pravda prema anketama nije osvojio novi mandat u EU parlamentu, skupio je samo 2, 8 posto glasova.

Reporteri RTL-a pitali su ga za komentar izbora. S kiselim osmjehom dao je briljantno objašnjenje ovakvih rezultata: nisku izlaznost komentirao je na način da je građane koji nisu sudjelovali u politici nazvao idiotima (pokrio se time da su ih tako nazivali stari Grci - idiotes), optužio je medije da su ga opstruirali, pa da nije mogao doći do ljudi, a kao krivca prokazao je i Facebook, koji mu je smanjio doseg.

- Cijela EU skreće prema suverenizmu, a Hrvatska je danas službeno krenula prema debilizmu - kazao je Kolakašić, te pojasnio da su "idiotes" svi koji danas nisu sudjelovali u izborima.

Najavio je da ide na predsjedničke izbore, ovaj izborni potop ga nije obeshrabrio. Nakon što mu je reporter RTL-a kazao kako je govorio da onaj tko ne osvojio 80.000 glasova birača nema što raditi u politici, Kolakušić se krenuo izmotavati kako to više ne važi, jer se nitko toga ne drži.

- To sam rekao, ali to je prošlo svršeno vrijeme - kazao je.

Što se tiče Facebooka, rekao je da su prije imali doseg objava u milijunima, a da su im sad smanjili doseg, pa im objave vidi nekoliko stotina ljudi. Rekao je i da mu je kolega iz Bruxellesa tužio FB zbog toga jer mu je smanjio doseg, pa je morao plaćati reklame.

- Nismo mogli doći do ljudi - kazao je.

image
Damir Krajac/Cropix

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 22:23