StoryEditorOCM
ŽupaZBOG KORONAVIRUSA |

U ŽUPI DUBROVAČKOJ: Obustava rada dječjeg vrtića i osnovne škole

Piše DV
13. ožujka 2020. - 16:09
U Općini Župa dubrovačka danas je održan radni sastanak na temu postupanja i primjena mjera u trenutnoj situaciju epidemije koronavirusa.

Na sastanku su osim načelnika i njegovih suradnika bili i ravnateljica Dječjeg vrtića Župa dubrovačka, ravnatelj Osnovne škole Župa dubrovačka, zapovjednik DVD-a i direktor Komunalnog poduzeća Župa dubrovačka d.o.o.

Sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske o obustavi nastave u osnovnim i srednjim školama, fakultetima kao i rada vrtića, načelnik je donio formalnu odluku o prekidu rada Dječjeg vrtića Župa dubrovačka počevši od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. godine.

Odlukom je ostavljena mogućnost da djeca koja zaista nemaju mogućnost ostati kod kuće mogu doći u školu i vrtić ali se apelira na roditelje da ako je to ikako moguće ostave djecu u svojim domovima obzirom da se isto pokazalo kao učinkovita mjera u suzbijanju epidemije koronavirusa.

Na sastanku su dogovoreni osnovni koraci i mjere za daljnje postupanje, a sve naravno ovisno o načinu razvoja situacije te naputcima od strane Vlade RH i Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Također, sukladno preporukama privremeno se ukida neposredan rad sa strankama te se obavještavaju svi građani da sve potrebne radnje od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. godine mogu obaviti telefonski, e-mailom ili putem pošte.
 
 
24. travanj 2024 19:03