StoryEditorOCM
NeretvaSUPERSTAR

Nikola Batinović iz Ploča oduševio žiri, jeste li ga prepoznali...

Piše A.Ke.
7. listopada 2024. - 10:32

Nikolu Batinovića iz Ploča oduševio je  žiri ‘Superstara‘ izvedbom pjesme  od Sinana Sakića, ali i vještinom jodlanja. 

-Mislim da mi njemu nemamo što pričati, možemo samo glasati", rekao je Tonči, a Filip dodao: Ti si čovjek koji daje dignitet kafani." Ipak, Nikolu je najviše dirnuo Severinin komentar da ona smatra da bi Sinan Sakić sigurno bio ponosan na njega zbog ove izvedbe.

image

Nikola Batinović u Zvjezdicama 

RTL

Možda se ne sjećate Nikole kada je sa svega 11  godina osvajao u RTL-ovom glazbenom showu ‘Zvjezdice‘, a evo osam godina kasnije ponovo je oduševio u novom glazbenom šou RTL-a. 

Mladi Pločanin Nikola Batinović imao je svega 11 godina kada je cijelu Hrvatsku oduševio u RTL-ovom showu "Zvjezdice", a osam godina kasnije - glazbenu sreću potražit će u Superstaru.

- Dolazim iz glazbene obitelji u kojoj nema člana koji ne zna pjevati, plesati, pisati tekstove ili se pak bavi nekom vrstom vizualne umjetnosti. Mene je ta vizualna crta široko zaobišla – pa mi je preostala glazba! Kasnije kroz odrastanje shvaćam da mi to neće ostati samo hobi ili nešto čime se volim baviti u slobodno vrijeme, nego da mi je glazba moj životni poziv kojeg sam objeručke prihvatio - ispričao je Nikola ovoga ljeta za Jutarnji list. 

Nikola odnedavno živi u Zagrebu, gdje studira na Pravnom fakultetu, a ono što je posebno zanimljivo radi kao vokalni trener te je voditelj zbora umirovljenika Botinec. 

No tu večeri nije bio kraj. Nakon što je Nikola zajedno sa svojim gošćama izveo hitove poput “Kad zamirišu jorgovani”, “Godinama” i “Moja posljednja i prva ljubavi”, iznenađenje je dočekalo i Nikolu.

Nikola je ovoga kolovoza održao svoj prvi samostalni koncert u Pločama, a tijekom koncerta čekalo ga je pravo iznenađenje. Dok je izvodio sevdalinku “Tebi majko misli lete”, na pozornici mu se pridružila sama Hanka Paldum koja je odlučila doći iz Sarajeva i iznenaditi ga. Pločani su ostali šokirani, kao i sami Nikola. Hanka mu se svojedobno javila nakon što je izvodio jednu njezinu pjesmu i od tada su ostali u kontaktu.

 

07. listopad 2024 10:32