StoryEditorOCM
NeretvaLOKALNI IZBORI 2021.

Dobroslavić i Cebalo na druženju s građanima doline Neretve, naglasak je na budućim projektima

Piše Dv
10. svibnja 2021. - 15:04

Kandidati za župana Nikola Dobroslavić i zamjenika župana Joško Cebalo boravili su danas u dolini Neretve te su pritom posjetili grad Metković i općine Zažablje i Kulu Norinsku. Tijekom druženja s građanima zajedno s kandidatima su bili i saborski zastupnik Branko Bačić, državni tajnik Frano Matušić te zamjenica župana Žaklina Marević, ali i naravno kandidati za gradonačelnika Metkovića Dalibor Milan, načelnika Općine Kula Norinska Nikola Krstičević i načelnicu Općine Zažablje Maja Vrnoga.

Dolina Neretve tijekom proteklog mandata ove županijske vlasti često je bila mjesto realizacije brojnih projekata pa je tako i ovo druženje bila prilika sugrađanima za razgovor o projektima, ali i za upoznavanje kandidata sa svojom svakodnevicom i problemima s kojima se susreću.

Podsjetimo, jedan od najvećih infrastrukturnih projekata koji je na ovom području započeo tijekom prošlog mandata je Aglomeracija Metković.

Također, i na području Općine Kula Norinska u tijeku su radovi na izgradnji vodoopskrbnog sustava naselja Borovci-Nova Sela, a na području Općine Zažablje značajan je udio projekata financiranih iz Programa razvoja lokalne zajednice MRRFEU.

Velika pozornost se prilikom ulaganja u ovo područje županije posvećuje i izuzetnoj prirodi pa su tako značajna sredstva uložena u zaštitu i promicanje prirodne baštine, posebice kroz projekte financirane EU sredstvima.

18. travanj 2024 05:04