StoryEditorOCM
KonavleCAVTAĆANI DOBILI MESARA

JAKOV PRLENDA Njegova junetina vraća iz mrtvih!

24. svibnja 2019. - 18:01
Prvi su mu susjedi općinari, trgovci i placari, a najčešće mušterije Cavtaćani, zaljubljenici u junetinu.

Po zanimanju je, pogađate, mesar, a po uslužnosti mu, kažu kupci, nema ravnog od Oboda sve do Prevlake. Isto je i s ponudom mesnih delicija, svježih i sušenih. Uvijek freško i provjereno domaće, ne može falit':

- Jedite Jakšino meso i živjet ćete sto godina! - dovikuje prolaznik dok pozdravlja našeg domaćina Jakova Prlendu, pravog meštra od bifteka, pilećih rasjeka, iznutrica...

Što sve popularni Jaks nudi u svojoj butizi i tko mu pomaže oko šnicela, doznajte u novom broju Dubrovačkog vjesnika!
01. studeni 2024 06:21