StoryEditorOCM
DubrovnikAko ste u mogućnosti, odazovite se

Župa sv. Mihajla organizira Donatorski dan za Dom za starije osobe Dubrovnik, cilj je nabavka medicinskih kreveta za nepokretne štićenike

Piše dv
20. studenog 2023. - 12:01

Župa svetoga Mihajla Lapad organizira Donatorski dan za Dom za starije osobe Dubrovnik koji skrbi o 152 korisnika.

- Želimo im osigurati dostojanstven boravak u njihovoj zadnjoj životnoj etapi. Zato je u središtu naše akcije čovjek sa svojim neupitnim dostojanstvom, a riječ je o starijim osobama, prikovanim za svoje krevete te je neophodno da isti budu visokokvalitetni kako bismo korisnicima osigurali najbolje što današnja tehnologija proizvodnje medicinske opreme pruža - poručuju iz Župe sv. Mihajla.

Cilj akcije je osigurati 50 medicinskih elektromotornih kreveta, madraca i pripadajućih noćnih ormarića.

- Upućujemo vam srdačan poziv da dođete na sportske terene Župe sv. Mihajla u što većem broju s obitelji i prijateljima u subotu 25. studenog 2023. godine s početkom u 11 sati. Druženje će trajati dugo jer slavimo i svetu Katu te su pozvane sve Kate da proslave imendan sa svojim prijateljicama/prijateljima, jer će se za pjesmu i zabavu pobrinuti naša domaća klapa Ragusavecchia, a imamo i glazbeno iznenađenje iz Šibenika. Bit će to dan za pamćenje na svim razinama humanosti, ljubavi, dobrote, radosti, solidarnosti. Zato se priprema jedna gastro delicija, koju su rijetki probali, a imat će priliku uz glazbu i druženje uživati u daleko poznatom skradinskom rižotu, koji se priprema najmanje 12 sati uz najkvalitetnije namirnice odnosno sastojke. Za to će se pobrinuti naši gosti, koji nas dolaze iznenaditi spomenutom delicijom i time doprinijeti uspjehu ove akcije. A mi im uzvratimo dolaskom - poručuju iz Župe sv. Mihajla. 

Donacije se mogu uplatiti i na račun Doma za starije osobe Dubrovnik.

28. travanj 2024 12:00