StoryEditorOCM
DubrovnikSvečanost

Zlatne košarkašice Raguse na prijemu kod Frankovića

Piše dv
19. svibnja 2022. - 19:52

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i njegova zamjenica Jelka Tepšić primili su danas u Velikoj vijećnici košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Ragusa, osvajačice naslova prvaka Hrvatske. Prijemu su nazočile trenerice Raguse, Cvetana Matić i Alma Majstorović te predsjednik kluba Tomislava Tabak.

Gradonačelnik Franković u ovoj je prigodi uputio u ime cijele gradske uprave čestitke na zlatnom trofeju, koji, kako je kazao. zahvaljujući borbi i entuzijazmu košarkašica Raguse tijekom cijelog natjecanja i ove godine ostaje u Dubrovniku.

„S nestrpljenjem smo isčekivali rezultat iz Požege, koji je na kraju izvrstan, najbolji. Dvije godine za redom ostvariti ovakav uspjeh, ide na ponos svima, posebice vašim obiteljima, svim našim sugrađanima i gradskoj upravi koja vas kontinuirano prati. Hvala vam što kroz sport i sportska događanja pronosite ime Dubrovnika. Ovaj zlatni trofej ostvaren na nacionalnoj razini čini nas sretnima, ali nas istovremeno obvezuje da vam osiguramo bolje i kvalitetnije uvjete koji će u konačnici osigurati napredak ženske košarke u gradu, koja ima vidljivu perspektivu i sjajne mlade igračice“, istaknuo je gradonačelnik u svom obraćanju.

Trenerice i predsjednik kluba Ragusa zahvalili su predstavnicima Grada na podršci i praćenju svih postignutih rezultata.

Na kraju prijema cijelom timu Raguse uručeni su prigodni darovi.

20. travanj 2024 16:18