StoryEditorOCM
DubrovnikKad neće nitko moramo sami, ali...

Zašto plažu za pse u Mandraču zaobilaze oni koji bi je trebali čistiti i održavati? Više blata nego žala, umjesto tuša prskalica, kante ‘pucaju‘ od smeća...

Piše DV
20. srpnja 2023. - 10:01

Je li super da imamo plažu za pse, mjesto gdje bez problema možete dovesti svog ljubimca da se ohladi u moru na ovim temperaturama? Jest. Je li mjesto dobro i pristupačno? Jest. Brine li se itko o stanju i čistoći te plaže? Pa ne baš. Očito samo vlasnici pasa kako nam je pisao čitatelj ogorčen nebrigom.

-Ove godine je nitko od nadležnih nije ni dirnuo. Vlasnici pasa pomalo čiste svaki dan pa je malo bolje. Žala je sve manje pa je zemlja izvirila i blato se stvara. Tuš radi ali curi na sve strane. Kanta za otpad nije nikad očišćena i okoliš je pun smeća još od zime." - piše nam čitatelj koji svakodnevno, kao i brojni domaći ali i turisti, u Mandrač dovodi svoga psa na osvježenje.

Ni nama nije drago kad je mjesto gdje se kupamo prepuno smeća i kad na plaži ništa nije onako kao bi trebalo biti pa se čitatelj pita tko je nadležan i može li se konačno netko ‘dodijeliti‘ i psećoj plaži za čistoću i održavanje.

30. travanj 2024 19:36