StoryEditorOCM
DubrovnikJAVNI POZIV GRADSKE UPRAVE DUBROVNIKA

Za javne radove potrebno 40 radnika

Piše PSD.
1. prosinca 2017. - 16:13

Grad Dubrovnik je upravo oglasio potrebu za 40 radnika ili radnica bez obzira na završenu razinu obrazovanja a za radna mjesta u sklopu provedbe programa javnih radova preventivnih mjera zaštite od požara i bujičnih poplava. U tom programu sufinanciranje troškova zaposlenika od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iznosi 100 posto u vremenskom periodu od 6 mjeseci.

Za navedene se poslove mogu prijaviti osobe prijavljene u evidenciji nezaposlenih a mogu se javiti i osobe koje su korisnici zajamčene minimalne naknade sukladno zakonu o socijalnoj skrbi i to za rad u nepunom radnom vremenu, pri čemu ostvaruju proporcionalni dio plaće ne na temelju javnog rada, a istovremeno im se ne obustavlja isplata zajamčene minimalne naknade.

Međutim, iz gradske uprave upozoravaju da osobe koje su radile u javnom radu u vremenu duljem od 12 mjeseci unazad tri godine ne mogu biti uključene u javni rad.

Prijave se dostavljaju u roku od 7 dana od objave javnog poziva u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, a na adresu Grad Dubrovnik, Pred dvorom 1, 20000 Dubrovnik, s naznakom „JAVNI POZIV – JAVNI RADOVI  – NE OTVARAJ“ odnosno u periodu od 01. prosinca 2017. godine do 08. prosinca 2017. godine.

Bitna napomena: prijavu je potrebno dostaviti na obrascu prijave koji je oglašen je na web stranici Grada Dubrovnika, na stranici HZZ-e, te ga je moguće preuzet i u pisarnici Grada Dubrovnika.

18. lipanj 2024 18:43