StoryEditorOCM
DubrovnikDUBROVNIK ZA PETRINJU |

U Gospinom polju počelo prikupljanje pomoći za potresom pogođena područja, ali najprije pročitajte uputu Crvenog križa što je potrebno

Piše dv
30. prosinca 2020. - 09:47
Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik pridužilo se apelu Hrvatskog Crvenog križa te je započelo s prikupljanjem donacija i pomoći za potresom pogođena područja.

Pomoć se prikuplja u Sportskoj dvorani u Gospinom polju gdje vrijedni volonteri dubrovačkog Crvenog križa rade na prikupljanju i razvrstavanju dobara, a brojni građani su već dostavili mnogobrojne potrepštine.


Crveni križ Dubrovnik, jutros oko 9,30, na svom Facebook profilu je objavio obavijest kako trenutačno nema potrebe za prikupljanjem odjeće, obuće i deka.

"Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik prikuplja donacije hrane, higijenskih potrepština i zaštitne opreme za osobe iz potresom pogođenih područja (Sisačko-moslavačka, Karlovačka i Zagrebačka županija). Mole se građani da doniraju samo artikle navedene na popisu kako bi se mogli sastaviti unificirani paketi i kako bi ljudi kojima je pomoć potrebna ista stigla što prije. Paketi će se dijeliti osobama iz potresom pogođenih područja prema uputi Hrvatskog Crvenog križa", stoji u obavijesti.

Donacije u Dubrovniku primaju se od danas, 30. prosinca, u Sportskoj dvorani u Gospinom polju, od 10 do 18 sati.
Ukoliko želite uplatiti novčana sredstva, možete na sljedeći račun:
Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR6923400091511555516
Poziv na broj: 770
Za uplate iz inozemstva - SWIFT CODE: PBZGHR2X


image
Popis potrepština za stanovnike Petrinje i ostalih područja pogođenih potresom
CKD

 
20. travanj 2024 03:40