StoryEditorOCM
DubrovnikNASTAVAK CIJEPLJENJA

Od srijede cijepljenje ponovno u Studentskom domu

Piše dv
21. veljače 2022. - 09:59

Prema obavijesti iz dubrovačkog Doma zdravlja, od prošlog tjedna je punkt za cijepljenje prestao djelovati u Gospinom polju, te će se od srijede 23. veljače cijepljenje građana održavati u Studentskom domu.

Slijedeće cijepljenje svih zainteresiranih hrvatskih državljana za prvu, drugu i booster dozu u Studentskom domu u Dubrovniku bit će prekosutra, u srijedu 23. veljače u vremenu od 8:00 do 12:00 sati. Prema spomenutoj obavijesti, booster dozu mogu primiti sve osobe kojima je proteklo tri mjeseca od primanja druge doze cjepiva Comirnaty (Pfizer), Spikevax (Moderna Biotech) i Vaxzevria (AstaZeneca), odnosno dva mjeseca od primanja jedne doze Janssen (Johnson&Johnson).

Na cijepoljenju u srijedu na raspolaganju će biti cjepiva Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johnson&Johnson) i Spikevax (Moderna Biotech) te iz doma zdravlja mole sve osobe koje dolaze na cijepljenje da ne dođu natašte kako bi lakše podnijeli cijepljenje.

Također, doznajemo kako navedenog dana neće biti cijepljenja stranih državljana, a svi strani državljani zainteresirani za cijepljenje mogu svoje cijepljenje izvan punkta organizirati putem nove e-mail adrese: vaccination.dubrovnik@gmail.com

16. travanj 2024 13:34