StoryEditorOCM
DubrovnikPROBLEMI I DALJE PRISUTNI

| MOKOŠICA - MJESTO SIGURNOG ŽIVLJENJA: Održan sastanak Vijeća za prevenciju Gradskog kotara Mokošica

Piše DV
29. svibnja 2020. - 16:28
U okviru projekta „Mokošica – mjesto sigurnog življenja“, kojeg, u suradnji s lokalnom samoupravom,  provodi Policijska postaja Dubrovnik, jučer, 28. svibnja 2020. godine održan je radni sastanak Vijeća za prevenciju Gradskog kotara Mokošica.
Sastanak je vodila predsjednica gradskog kotara Mokošica Nikolina Pozniak, a na njemu su sudjelovali predstavnici Policijske postaje Dubrovnik, tajnik GK Mokošica, župnik i dva vijećnika GK Mokošica.

Iako na ovakvim radnim sastancima sudjeluju i građani, ovog puta su građani izuzeti zbog obveze pridržavanja mjera fizičkog distanciranja.

Na vijeću se raspravljalo općem stanju sigurnosti, radu ureda kontakt policajca i ureda za upravne poslove ove Policijske uprave u Novoj Mokošici, izgradnji parkirališnih mjesta, uređenju autobusnih postaja, izgradnji novih prometnica prometovanju vozila JGP, prometnoj signalizaciji u ulici B. Kašića i Ulici Između dolaca kao komunalnim problemima te uočenim kaznenim djelima i prekršajima koji su u posljednje vrijeme izraženi na području Mokošice.
 
Na sastanku je kao prioritet rada u narednom periodu određena prevencija maloljetničke delikvencije, a datum održavanje sljedeće sjednice određen je za kraj mjeseca srpnja 2020. g., na koju će, preko medija, biti pozvani građani i predstavnici stanara.
 
16. travanj 2024 19:56