StoryEditorOCM
DubrovnikU UTORAK

Mališani dječjeg vrtića ‘Mala kuća‘ nastupaju u dubrovačkoj ACI marini

Piše D. V.
17. lipnja 2024. - 14:16

Mališani dječjeg vrtića ‘Mala kuća‘ nastupit će 18. lipnja u ACI marini Dubrovnik s početkom u 17.30 sati. Dubrovačka ACI marina jedna je od najistaknutijih jedinica nacionalnog nautičkog lanca te luka koja pripada samom vrhu nautičke ponude Mediterana, što i ne čudi s obzirom na značaj grada Dubrovnika za hrvatski turizam. ACI marina Dubrovnik prvi je izbor mnogobrojnih domaćih i svjetskih nautičara te izvrsna polazna točka za istraživanje Elafitskog otočja i čitavog dubrovačkog arhipelaga.

Izvrsna nautička infrastruktura, bogata gastronomska ponuda, raznolika ponuda vrhunskih usluga za sve korisnike te iznimna lokacija kontinuirano u dubrovačku marinu privlače sve veći broj nautičara. ACI marina Dubrovnik spoj je nautičke tradicije, impozantne arhitekture, kulturno-povijesnog nasljeđa te prirodnih ljepota. Kao takva, ACI marina Dubrovnik mjesto je susreta brojnih zaljubljenika u nautiku, prirodna bogatstva, kulturu, povijest te umjetnost.

Događaj koji će oživjeti bogatu povijest našeg kraja zasigurno je nastup mališana iz dječjeg vrtića „Mala kuća“, koji će u ACI marini Dubrovnik izvesti tradicionalne dubrovačke plesove – linđo i kontradancu, odjeveni u narodne nošnje. Jedinstvena je to prilika da zajedno podržimo našu najmlađu generaciju u očuvanju i promicanju dragocjene kulturne baštine Dubrovnika te osjetimo ponos, radost i zajedništvo.

 

23. lipanj 2024 08:21