StoryEditorOCM
DubrovnikPOČELA JE HUMANITARNA AKCIJA ‘24 SATA BEZ KOMPROMISA‘

Maja i Mirko Andrić opet pomažu Dječji odjel dubrovačke Opće bolnice: ‘Naučili smo živjeti s našom tugom, iz sve te boli mora izaći i neka sreća!‘

Piše Lorita Vierda Foto: Fabijan Drnas
25. studenog 2023. - 09:39
Maja i Mirko Andrić u spomen na svoju kćerkicu Ninu Mariju svake godine organiziraju humanitarnu akciju ‘24 sata bez kompromisa‘ i prikupljaju sredstva za Dječji odjel dubrovačke bolnice

Maju i Mirka Andrića svi već dobro znamo. Neiscrpna energija ovo dvoje ljudi troši se u kuhanju, pripremanju, serviranju za tuđi užitak ali i za pomaganje drugima.

Obiteljska tragedija, gubitak kćeri prije nekoliko godina preokrenuo im je život, a oni su sve suze i tugu pretočili u humanitarne akcije. 24 sata bez kompromisa uvijek je namijenjena prikupljanju sredstava za neki od životno važnih medicinskih aparata, za Dječji odjel dubrovačke Opće bolnice.

Njihova udruga Saudade, čiji sam naziv priziva i sreću i tugu, nostalgiju, čežnju i suze i smijeh, savršen je temelj za njihov put kojeg nisu sami izabrali, ali su ga na najljepši način prihvatili i od toga napravili isključivo i samo pozitivu.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Dubrovačkog vjesnika! 

 

28. travanj 2024 18:43