StoryEditorOCM
DubrovnikNakon zbora građana

Krenuli rješavati primjedbe: Čisti se Ulica Vlaha Bukovca

Piše K. F.
12. ožujka 2024. - 11:21

- Nakon zbora građana kotara Ploče iza Grada odmah smo krenuli rješavati primjedbe u ovom konkretnom slučaju vezane za čistoću u ulici Vlaha Bukovca - objavio je uz fotografije na svom facebook profilu dubrovački gradonačelnik Mato Franković. 

Naime, prošli vikend u organizaciji dubrovačke gradske uprave i Gradskog kotara Ploče iz Grada održan je zbor građana na kojem su stanovnici s tog gradskog područja, gradonačelniku, pročelnicima gradskih upravnih odjela i direktorima komunalnih društava govorili o problemima s kojima se susreću u svom životnom okruženju te iznosili prijedloge kojima bi se olakšao i poboljšao život na predjelu Ploča iza Grada. 

image

Čišćenje Ulice Vlaha Bukovca

Fb Mato Franković/

Stanovnici GK Ploče iza Grada istaknuli su problematiku poput parkiranja, prometovanja ulicama, rukohvata, dječjih igrališta. Predstavnici gradske uprave uz gradonačelnika Frankovića odmah su dali i odgovore na postavljene upite građana.

Podsjetimo, u namjeri što značajnijeg uključivanja stanovnika i dobivanja izravnih informacija o dnevnim problemima s kojima se susreću, gradska uprava u suradnji i koordinaciji s gradskim kotarima, krenula je s ciklusom zborova građana. Iduću subotu, 16. ožujka, uslijedit će zbor građana Gradskog kotara Grad, a potom i zborovi građana i na ostalim područjima grada.

27. travanj 2024 23:18