StoryEditor
DubrovnikHDZ-OVCI GLASUJU

HDZ danas provodi unutarstranačke izbore, kandidiralo se sadašnje vodstvo

Piše dv
22. studenog 2020. - 09:14
Na fotografiji: Mato Frankovic, HDZCROPIX
Hrvatska demokratska zajednica danas provodi unutarstranačke izbore. Biraju se nova vodstva općinskih, gradskih i županijskih organizacija.
Ukupno 209.271 članova stranke s pravom glasa će na ukupno 576 biračkih mjesta, po načelu jedan član jedan glas, birati predsjednike i potpredsjednike općinskih i gradskih organizacija i organizacija HDZ-a gradskih četvrti, predsjednike i potpredsjednike Županijskih organizacija i zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a, općinske i gradske odbore i odbore gradskih četvrti te izaslanike za izborne skupštine Županijskih organizacija i Gradske organizacije HDZ-a Zagreba. Birališta će biti otvorena od 8 do 19 sati.
Što se tiče organzacija u našoj Županiji, za predsjednika dubrovačkog HDZ-a kandidirao se samo aktualni predsjednik Mato Franković. Za potpredsjednike su se kandidirali Marko Potrebica, Zrinka Raguž i Blaž Pezo. U Županijskoj organizaciji također se ne očekuju promjene. Tu se također samo kandidirao dosadašnji predsjednik Branko Bačić. Veća odstupanja od dosadašnjih ne očekuju se niti na razini općinskih ogranaka.
loading...

Izdvojeno

14. siječanj 2021 19:03