StoryEditorOCM
DubrovnikFranković odgovorio prethodniku

‘Gospodine Vlahušić, bolje da šutite. Vi ste bili jedan od kuhara u slučaju Frapa’

Piše DV
9. veljače 2024. - 14:24

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković na svom je Facebook profilu odgovorio nezavisnom gradskom vijećniku i bivšem gradonačelniku Andru Vlahušiću koji ga je u današnjem priopćenju prozvao zbog Lapadske obale:

- Osim što, gospodine Vlahušić, niste bili sposobni ishodovati građevinsku dozvolu za Lapadsku obalu, izmjenama i dopunama GUP-a 2014. godine pokušali ste legalizirati mogućnost izgradnje Marine Frapa u današnjem izdanju, a nakon čega je ponovno od strane Milanovićeve Vlade pod pokroviteljstvom Vas i Siniše Hajdaša Dončića izdana koncesija za Marinu Frapa suprotno natječajnoj dokumentaciji. No, ovaj drugi put je Vaša operacija, za razliku od prvog pokušaja dodjele koncesije, uspjela samo iz jednog razloga- zabranili ste Božu Memedu izjaviti žalbu na odluku o dodjeli koncesije. Stoga bi Vam, gospodine Vlahušić, bilo bolje šutjeti jer ste Vi bili jedan od kuhara u slučaju Frapa.

Jasnu dokumentaciju o svemu posjedujem i spreman sam bez problema suočiti se ne samo s Vama nego i s gospodom Hajdaš Dončićem i Milanovićem na ovu temu. 3 na 1 pa da vidimo kako bi objasnili građanima grada Dubrovnika što ste, za koga i u čijem interesu napravili. U tom sučeljavanju nek Vam ruke da i Franjo Pašalić pa možemo 4 na 1 razgovarati za okruglim stolom pred javnosti. Bilo bi to, siguran sam, korisno za građane, ali i za pravosudna tijela.

27. travanj 2024 05:45