StoryEditorOCM
DubrovnikGRADONAČELNIK MEĐU MASLINAMA

Franković na ‘fejsu‘ objavio svoj rezime tjedna: od uspješnih sastanaka u Miamiju do opuštanja košnjom trave

Piše Dv
30. travnja 2022. - 16:42

Dubrovački gradonačelnik- Mato Franković na svom je Facebook-profilu objavio rezime tjedna. U post je uvrstio i fotografiju koja ga prikazuje u radnoj odori među maslinama.

- Ponedjeljak, utorak i srijeda - odradili smo vrlo uspješne sastanke u Miamiju na kojima je između ostalog dogovorena suradnja s CLIA-om na planiranju i projektiranju terminala za brodove na kružnim putovanjima.

Četvrtak - sastanak s ministricom regionalnog razvoja i fondova na temu ITU mehanizma i korištenja obnovljivih izvora energije.

Petak - sastanak u Ministarstvu mora na temu izmjena UPU gruški akvatoriji radi usklađenja potrebnih za gradnju terminala za brodove na kružnim putovanjima, ali i usklađenja granica pomorskog dobra i konačni dogovor s tvrtkom Laguna trade.

Nakon sastanka - glasovanje u Hrvatskom saboru gdje nas, nakon četvrtka kada je Vlada usvojila izmjene zakona o sigurnosti prometa na cestama, čeka drugo čitanje tog za naš Grad vrlo bitnog zakona.

Jučer je također sazvana i sjednica Gradskog vijeća na kojoj će između ostalih važnih točaka biti i usvajanje UPU Nuncijata, a čime konačno vraćamo dug našim braniteljima, ali o tome više idući tjedan.

Danas - mali relax košnjom pa nastavljamo sutra s DU Motionom- sada već svjetski poznatim dubrovačkim polumaratonom, napisao je Franković.

20. travanj 2024 13:12