StoryEditorOCM
DubrovnikZAVRŠNA KONFERENCIJA MATA FRANKOVIĆA PRED NEDJELJNE IZBORE

Apsolutno sam siguran u svoju pobjedu, kao budući gradonačelnik prvo ću obići pročistač

Piše B.L.
2. lipnja 2017. - 16:23

HDZ-ov kandidat za dubrovačkog gradonačelnika Mato Franković zajedno je sa svojim zamjenicama Jelkom Tepšić i Orlandom Tokić, održao završnu konferenciju za medije. Prije svega, Franković je zahvalio predstavnicima medija na praćenju i izvještavanju tijekom predizborne kampanje.
- Započeli smo, ali i završavamo ovu predizbornu kampanju u afirmativnom tonu. Moram naglasiti kako smo tijekom kampanje malo ili rijetko spominjali naše političke oponente dok su oni svoj program gradili na meni pa čak je spominjana i moja obitelj. Međutim, od ponedjeljka mi svi zajedno moramo raditi. Apsolutno sam uvjeren u svoju pobjedu, bit ću gradonačelnik svih građana Dubrovnika jer se ne želim baviti ideologijama, već rješavati probleme građana. Od ponedjeljka, to jest od sljedećeg tjedna idemo raditi, poručio je Franković.
Na novinarski upit o navodnoj obustavi građevinskih radova na pročistaču pitke vode na Ombli, Franković je kazao kako je, prema njegovim saznanjima, u građevinskom dnevniku upisana obustava građevinskih radova na pročistaču te da od predsjednika Uprave Vodovoda nije dobio jasnu informaciju po tom pitanju. Dodao je kako je upitan rok o završetku radova do srpnja i da bi se rok mogao prolongirati i do studenog pa i do veljače sljedeće godine. Uz to je Franković najavio kako će kao dubrovački gradonačelnik najprije obići budući pročistač.

27. travanj 2024 08:08