StoryEditorOCM
KulturaPOZIV |

DUBROVAČKE KNJIŽNICE PRIPREMAJU POSEBNU NOĆ KNJIGE Pošaljite fotografiju s omiljenom knjigom ili knjigama i sudjelujte u video-izložbi!

Piše PSD.
8. travnja 2020. - 18:57
Ususret manifestaciji Noć knjige, Dubrovačke knjižnice objavile su na svojoj Facebook-stranici sljedeći poziv:

- Dragi naši ljubitelji i prijatelji knjige, bliži nam se deveta, ove godine i virtualna Noć knjige koju obilježavamo 23. travnja, povodom Međunarodnog dana knjige i autorskih prava te Dana hrvatske knjige. Tema ovogodišnje Noći knjige je – promjena, a između nas i promjena koje su se dogodile, kao i onih koje tek želimo vidjeti, često se nalazi upravo knjiga.

Stoga vas molimo da nam pomognete realizirati ovu Noć knjige, baš tako kako i zahtjeva tematika, s knjigom u ruci kao vodiljom kroz promjene jer #sknjigomnisiizoliran. Pokažite nam kako u svijetu u kojem se sve neprestano mijenja, knjiga opstaje, nije ugrožena i kako je u ovo virtualno doba njen utjecaj i dalje jak. Dubrovačke knjižnice trenutno pripremaju zanimljiva događanja za Noć knjige u virtualnom svijetu, a vi nam, dragi naši, pokažite kako stojite doma i knjigom prkosite izolaciji.️

Pozivamo vas da nam do srijede, 22. travnja, šaljete fotografije na kojima pozirate s omiljenim knjigama ili knjigom.Svi su pozvani priključiti se ovoj akciji, i stari i mladi, kako bismo skupa na najbolji mogući način obilježili Noć knjige. Od skupljenih fotografija napravit ćemo video izložbu koju ćemo prikazati na našim društvenim mrežama 23. travnja, u sklopu manifestacije Noć knjige.

Svoje fotografije šaljite u inbox Dubrovačkih knjižnica ili na mail press.dkd@gmail.com uz hashtag #sknjigomnisiizoliran.
Veselimo se vašim fotografijama i zajedničkom virtualnom slavlju knjige! Knjige mijenjaju svijet. Svi koji čitaju, to znaju, poručuju iz Dubrovačkih knjižnica.

16. travanj 2024 14:41