StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetKAKVA SRAMOTA|

VIDEO: Hvarski barkarioli tuku se na rivi za goste usred bijela dana!

Piše a,f,/sd
22. kolovoza 2021. - 17:43

Turistička sezona iznad je svih naših očekivanja, ali nažalost ružne scene stižu nam iz Hvara. Čitatelj nam je poslao nekoliko videa na kojima se domaći svit svađa, nagurava i tuče zbog gostiju na hvarskoj rivi.

Iako je Dalmacija puna kao šipak i turista ima na sve strane, izgleda da je u Hvaru borba za svakog gosta, donosi Slobodna Dalmacija.

- Sve se ovo dogodilo zadnjih nekoliko dana. Jedni drugima otimaju goste pa onda krene svađa koja nekad i eskalira. Ovo je već serija incidenata. Primjerice, nekidan je jedan čovjek drugom ukrao goste na način da im je ponudio najam broda za 200 kuna manje i onda je nastao show. Gosti su u čudu gledali što se događa. Sramota je ovo za grad, ali i za turizam, kazao nam je čitatelj koji je svjedočio ružnim scenama.

VIDEO SNIMKE  POGLEDAJTE OVDJE

Za komentar cjelokupne situacije zvali smo i Rikarda Novaka, gradonačelnika Grada Hvara.

- Uvijek je bila borba među njima i čuo sam prije nekoliko dana da su se pojedinci posvađali, ali koji je točni razlog tome stvarno ne znam. Svatko od njih ima svoja mjesta za prodaju, a mi takve situacije ako ih uočimo rješavamo na način da interveniraju naši redari i policija ako treba. No, svakako uvijek osuđujem takvo ponašanje i smatram da se normalnim putem i razgovorom sve može riješiti, kazao nam je gradonačelnik Novak.

20. travanj 2024 07:05