StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPROMET ZATVOREN

Užasna prometna nesreća na A1: Sudjelovalo je više vozila, tri su osobe poginule, 12 ozlijeđenih

Piše jl
6. siječnja 2024. - 07:15

Stravična prometna nesreća se dogodila rano jutros na autocesti A-1 u smjeru juga, policija je potvrdila da su u njoj tri osobe smrtno stradale. Doznajemo da je ozlijeđeno 12 osoba, koje su zbrinute u četiri bolnice.

- Dana 06.01.2024. godine oko 01.40 sati na autocesti A-1, smjer jug, poslije tunela Sveti Marko došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, te su tri osobe smrtno stradale. Promet autocestom na tom dijelu je zatvoren, te će biti preusmjeren. Slijedi očevid - javili su iz policije.

Na mjestu nesreće interveniralo je čak sedam timova Hitne medicinske službe, šest iz Karlovačke županije, jedan iz Primorsko-goranske, šest pacijenata su zbrinuli u Općoj bolnici Karlovac, tri su u KBC Rijeka, dvije u bolnici u Ogulinu, a jedan u KBC-u Zagreb, doznajemo u Zavodu za hitnu medicinu.

Radio Mrežnica javlja da se nesreća dogodila na trau koji vodi prema Novigradu te na dijelu ceste prije nadvožnjaka.

OGLAS

Promet je u prekidu od Karlovca do Novigrada pa vozila koja iz smjera Zagreba idu prema Karlovcu moraju sići na čvoru Karlovac i starom cestom ići dalje.

U suprotnom smjeru, prema Karlovcu, promet se odvije bez zastoja, javlja Radio Mrežnica.

- Zbog prometne nesreće na 47.+700 km autoceste A1 Zagreb-Ploče-Karamatići prekinut je promet između čvorova Karlovac i Novigrad u smjeru Dubrovnika. Vozi se obilazno državnim cestama, izvijestio je HAK.

Uskoro opširnije....

28. travanj 2024 13:58